Thursday, December 8, 2011

Babyruffkins Giveaway

As Salam...
Nampak je GA nie terus teringin nak join... Why?
Ingat tak entry me sebelum nie, sila baca kat SINI, me dalam mission mencari beg baby untuk my anak buah...
And the bag is exactly like this:

Yang tengah tue, bag beeeee....

Seronoknya ada GA untuk dapatkan beg nie...
Nak nak join!


Semangat la aunty nak join, nak dapatkan beg tue untuk my anak buah...
Kalau tak pon untuk my upcoming newborn baby :)
Sekarang dah start nak cari barang2 untuk baby kan...

Harap2 bertuah la...
Korang nak join sila refer LINK INI yer...





twitstamp.com

0 comments: