Thursday, November 10, 2011

Mana nak dapatkan beg baby nie yer???



Assalamualaikum bloggers...
Comel x beg kat atas tue?
Lama dah me as auntie xbagi hadiah untuk my lil anak buah Riri...
Hari tue ada orang cakap, "Alaaa nanti dah ada anak sendiri dah lupa dah ngan Riri."
No, I won't be like that...
I love Riri so much.
Dan sekarang nie dia tengah suka bawa beg gimana2.
Rasanya dia tiru ayah dia bawa beg tiap2 nak pegi keje :)


Comel x Riri masa belajar naik bemo (sejenis tuk tuk kat Thailand atau Bajaj kat Indonesia yang leh muat banyak penumpang kat belakang) ?

So, in short...

I'm looking for the BEE BAG macam gambar kat atas, kat mana bole dapatkan?
Ada blogshop link tolong sertakan.
Dah jumpa satu blogshop nie tapi yang BEE sold out...
Ada sapa2 yang tahu?


twitstamp.com

4 comments:

comel beg tu tapi xtau la plak kat mana jual..hehe

sis try chk sini

http://ituiniada.blogspot.com/2011/08/little-life-backpack.html

hehe... thanks PinkBiru for the link :)

Assalam..
Cantik jgk beg tu..