Tuesday, December 20, 2016

SEWA : Set Tanjak atau Tengkolok Pelbagai Warna

Assalam, dear Bride to Be...

Terima kasih untuk customer2 yang dah datang sewa set tanjak/tengkolok daripada butik kami.
Sampai Kelantan pon jauh2 sewa daripada kami yang kat Selangor ni.
Nasib la keje kat KL, boleh la singgah ke Puchong sebelum bersanding untuk collect sewaan set tanjak tu kan? 



Actually, ramai daripada outstation yang nak sewa jugak, tapi minta maaf semua barang sewa mesti diambil sendiri (self pick up) kat butik kami yang beralamat di Puchong Prima, Selangor.
Kami xdapat mengirimkan barang by Poslaju sebab proses sewa barang harus menunjukkan IC, membaca surat perjanjian dan sign surat perjanjian tu.

Moreover, masa sewaan terhad, kalau hantar by post, can you imagine, how many days will it takes to reach you. Then lepas majlis, how many days bole sampai kembali pada kami selepas pos?
Kesian kan next customer yang nak pakai barang tu minggu depannya...
So memang dah TnC kami, semua barang sewaan ialah SELF PICK UP SAHAJA.

Ok, saya nak update sikit warna2 yang ada skrg ni...
(Some xsempat snap lagi, sbb customer tengah sewa...)









Set terdiri daripada :
Tanjak + Bengkung + Samping.
Percuma sewaan Keris+Brooch. 

Set warna2 yang available:

 
 

Harga sewa: RM50/set
Deposit RM50 diperlukan (akan dikembalikan selepas barang dipulangkan dalam keadaan baik)
SELF PICK UP ONLY


Kalau berminat, sila email kami di redribbonboutique@yahoo.com
Whatsapp 0107920920 atau PM kat FB pon boleh
Bagi maklumat :
- NAMA
- WARNA SET TANJAK
- TARIKH NAK PAKAI
Thank you :)


0 comments: