Wednesday, March 23, 2011

Pakai Baju Kaftan kat Padang Bola?




Koraaanngg... mesti lately terbaca entry2 pasal me cari baju kaftan untuk pre wedding photoshoot tema Moroccan/Arabian? Tapi why oh why tema photoshoot berubah jadi tema BOLA?
Sila baca kat SINI yer pasal tema bola nie...

Macam nak marah ada la kan? 
Dah susah2 bagi advice mana nak cari baju kaftan nie, tetiba tukar tema...
Hmmm... takde la kawan... TEMA MOROCCAN TUE ON LAGI!

Tema bola nie akan jadi tema ke-2, tema yang pertama still Moroccan, sesuai ngan tema wedding reception nanti... 
Gambar2 tema bola ini akan dipamerkan dekat dewan resepsi nanti...
Yang tema Moroccan nie untuk gambar kat kad jemputan (sebab kad tue warna tema Moroccan) dan juga dipamerkan kat dewan resepsi...

Bila nak wat photoshoot yang tema Moroccan nie?
Belum lagi ditentukan bila masanyer...
PROBLEM NIE PROBLEM...
Mr Red Ribbon weekdays kan keje, so kne wat photoshoot on weekends...
TAPI sampai Ms Red Ribbon balik Jakarta nanti, semua weekend dah full booked dah!
Sambung kursus kahwin, balik Mersing, dah xada lagi weekend tau...
So, skrg tgh fikir untuk cuti keje (JUST NAK WAT PRE WED PHOTOSHOOT)

Hufff...
Sekarang pon tengah tercari2 photographer mana yang paling ok.
In terms of hasil keje diorang dan juga harga (budget limited sgt, seyeesss... habis wat beli ticket flight, baru terfikir me dah ulang alik 3x tahun nie, baru quarter of the year! belum lagi June balik lagi KL nak attend my friend's wedding kat Melaka)

Harap2 bole berjaya 2 jenis tema tue yer :)
Saper2 yang berminat merakamkan gambar pre wed tema bola kita, sila clik kat SINI untuk detail.





0 comments: