Monday, March 21, 2011

Open Invitation for All Photographers in Klang Valley - Themed Outdoor Photoshoot :)


Hello, bloggers and all photographers...

Ms & Mr Red Ribbon's First Pre-Wedding Photoshoot
Date: 26th of March 2011
DURATION : 3 HOURS
TIME : 8.30 AM (Briefing for 15 minutes)
Location: Stadium Kelana Jaya (kiv) any stadium bola kat Klang Valley (nanti kita update)
Kita cari max. 3 photographer jer

Theme and concept is simple:

Bola Indonesia vs Malaysia in Love


(Cehhh ok tak theme nie?)

So, me akan pakai jersi bola team Indonesia
Mr Red Ribbon akan pakai jersi bola team Malaysia
Tapi xade gaduh2 yer, nie Bola in Love keh keh keh...

Nak wat camnie:



Saper2 yang nak tambah portfolio photography atau yang nak belajar ke, assignment kolej pon boleh gak, sila bagi tahu kitaorang ye kalau nak join... Kitaorang xcari yang terer sangat amek gambar, janji bole capture candid2 moment jer... Yang bisase2 pon kekadang lepas editing jadi lawa kan?

Lepas habis photoshoot, nanti kita sama2 lepak jap yer makan2, bills on us :)

Sila email redribbonboutique@yahoo.com
Bagi tahu juga uols nyer photo blog ke portfolio yer...
Please spread the words...
Trimas




11 comments:

dear.stadium KJ tu dekat je dgn I..hehe..if i free can I pop out to cheer?ngehngehngeh :P

I ada kenal sorang photographer ni yang memang bagus kalo buat pre wed konsep camni... cube masuk www.ahmadfairus.com ...

@HanHan: sure sure :)
ixa: yes, i kenal dia... still thinking... tunggu diorang bagi harga bagus :)

dear!! sgt creative! nanti shoot best2 tau!

kalu just nak tmbh collection snap pic bole?..kalu smpt p di sana..good tema menarik.. =)

pendekatan yg kreatif n menarik..

da try annas easkey? dia pun ok gak rasanya. :)

@waalllaa! : harap2 jadi la, idea nie curik dari idea my brother dulu kawin ngan my sis in law, asal diorang dari 2 team bole lain negeri yg selalu gaduh hehe... xjadi buat, so me la yg buat...

@nur : bole jer, tp kne confirm kan, sbb location nie lum confirm lagi either kat KJ/bukit jalil...

@K.I.N.A : hehe, harap2 la bole jadi...

@honey : dah tgk blog dia, mmg cantik2 gambar... huhuuu... :)

Thanks for the invite but I am kinda busy recently ar. Maybe next time =)