Tuesday, January 3, 2012

Peraduan Kebaya Kahwin by Red Ribbon Boutique and Blog

ASSALAMUALAIKUM...

Finally, atas support dari kawan2 bloggers dan B2Bs semua, hari ini Ms Red Ribbon adakan peraduan untuk penyewaan set kebaya kahwin free yang sebelum nie dah pernah diumumkan dalam entry kat SINI.
Kalau ada masa dan berminat nak join, sila cepat join yer...

Jom tengok peraduan apekah ini???


















twitstamp.com

14 comments:

ala...mizanye majlis...bulan 12..takleh nak join...=( tq miss RRb..buat contest nih...

wah menarik ni. chubby person cam saya ni da size ke hehe :)

menarik sangat.. tapi untuk bride and groom mac-sept 2012 je~ mine nov 2012. good luck la kepada peserta!

alaaa saya majlis bulan 11...huhuhu
nnt buat utk bride bulan 11 k hihi

alamak mcm best je...tapi dah lepas 12 tahun lalu...ni kenan buat ulangtahun tangkap gambar ni...

mac - sept??

ada harapan nak join ni..hehehe.. nnt saya join ya.. :)

thanks for all comments... mintak maaf memang nak bagi untuk yang berkahwin sampai Sept 2012 sahaja. untuk photoshoot pon bole :)

saya nk join..tggal link kt cnie ker??

http://shafikafieka.blogspot.com/2011/12/peraduan-kebaya-kawin-by-red-ribbon.html

nway tq anjurkan GA yang sgt best nie..

aida dah join contest ni..

http://aidathepinky.blogspot.com/2011/12/peraduan-kebaya-kahwin-by-red-ribbon.html

thanks Ms and Mr Red Ribbon for dis sweet contest.

hye dear.

thanks for inviting. mine is on may 2012,tapi x dpt join sbb syaratnya nak kena ade gmbr dgn pasangan kan,maaf kikin takde gambar berdua dgn tunang...so x dpt nak join. anyhow good luck pd peserta yg lain! :)

Thanks for this contest! saya dah join contest ni...


jom exchange link:

http://blinkerszone.blogspot.com/2012/01/peraduan-kebaya-kahwin-by-red-ribbon.html

good luck to all too ;D

Alahai,..saya nikah bulan 12 la..emm xleh la nak join nampak nyer,..sdihnyer,.. xde peluang la nampaknyer,.

thanks untuk kawan2 bloggers yang dah join... masih ada masa lagi untuk yang lain ye kalau nak join...
kalau korang kahwin kat luar klang valley pon bole join, janji korang leh datang untuk amek baju kebaya tue sendiri yer...

:)

kawan2..jomla join contest ni..sempat lagi nih..