Thursday, October 27, 2011

Mencari baju ala ala Katherine Heigl....

Lama dah tertunggu2 untuk dapat invitation dari Nuffnang, and finally, they invited us for an event "Astro B.yond IPTV Hollywood and Celebrities Night" this coming Saturday.
Seronok la memang, at least bole la kuar berdating ngan hubby sekali nak berjalan2 :)
Living as a housewife agak la boring juga coz you stay home every day, I'm trying to figure out what to do supaya xbosring sangat kat rumah, tapi lum dapat idea lagi :(


So, about the event, masa me join kan, me cerita la kalau dapat pergi nak berdandan ala Katherine Heigl.
I don't know why that time suddenly her name yang ada kat minda. 
Padahal kan, me xada fav actress or whatsoever.
Sebab don't know nak tulis nama siapa, so I wrote Katherina Heigl.

Now, nak fikir nak pakai baju apa pon susah sangat2...
All her baju simple2 jer, except dalam movie 27 Dresses tue, tapi suma wedding gown, camne plak nak pakai wedding gown eh?


Besides that, cik Katherine Heigl nie suke sangat pakai baju ala2 office look.
Ye la dia langsing dan tinggi...




Me memang xbanyak collection baju keje, ada pon slack dah xmuat, skirt pendek, xde yg panjang...
Baju kemeja pon dah xbanyak, entah kemana... :(

Rasanya nak pakai baju nie je, senang:


Baju saree yang dia pakai kat film 27 Dresses...
But I don't have saree :(
And how to mix Katherine baju with hijab? 
Ufff...

Or should I change artist style?
Hmmm... ANGELINA JOLIE in hijab perhaps???



What say you?


twitstamp.com

0 comments: