Thursday, September 8, 2011

My First Raya As a Wife 1432 H - Day 2

Me beraya kat Mersing

Masih dalam MOOD RAYA!!!
Hari ke 2 nie me kne pakai baju seragam Raya my family.
Hari ke 2 raya kat Msia, tapi hari raya pertama kat Indonesia.
My family kat sana pakai baju nie, asyik je menghantar2 gambar.
Me pon xnak kalah juga pakai baju yang sama!



My family beraya kat Jakarta


Rindunya ngan diorang... Nak beraya bersama :(
Sis in law, mommy, my anak buah, my sis...
Nak camne? Sekarang dah ada hubby kan...
Nak beraya kat kampung hubby, next time bole la beraya kat kampung sendiri lagi :)


Anyway, as usual, macam hari pertama...
Kedai mamak yang semalam tue bukan buka 24 jam, tapi 48 jam ehehehe...
Kedai mamak mana? Nah, baca la dulu kat SINI.
Betul2 perut rasa dah kenyang tapi teruja nak makan makan makan lagi.
Uish, xbagus la kan camtuh? Hehehe...
*please don't try this at home while raya, nanti perut meletup*


Selesai la hari ke 2, berpusing2 keliling Mersing.
Berkenalan dengan sedara mara Mr Red Ribbon :)
Bersilaturahim dengan family baru...
*SERONOK*



twitstamp.com

0 comments: