Saturday, August 20, 2011

Senarai peserta "Bloglistku Hilang!!! Giveaway"

Assalamualaikum, bloggers...
Apa kabar semuanya?
Lama kan saya xhapdet blog nie dengan cite2 yang current a.k.a present.
Masih dalam mood untuk bercerita pasal kahwin.
Tambah lagi agak2 busy ngan kemas2 rumah (baru je pindah ngan hubby), dahtue bersilaturahim ngan family hubby, uruskan surat2 untuk visa isteri untuk duduk kat Msia, seems like neverending story... was thought everything is going to be smooth, tengok2 semua nie bukan perkara yang senang...
Tambah lagi saya abru je masuk dalam kehidupan baru, berumah tangga, dalam bulan puasa plak.
Sangat busy untuk belajar menjadi seorang isteri untuk Mr Red Ribbon.
Tolong tunjuk ajar ye hehe :)

So, mintak maaf kalau lambat nak umumkan keputusan pemenang "Bloglistku Hilang!!! Giveaway."

First of all, Ms Red Ribbon nak ucapkan banyak2 terima kasih untuk kawan2 bloggers yang dah sudi join meramaikan GA nie.
Mungkin xseberapa menarik, tapi seriously sangat2 happy tengok korang join :)

Well, first of all... saya nak senaraikan semua peserta ye:



Total ada 42 penyertaan...
Nak tahu sape yang bertuah?
STAY TUNE KAT SINI YER...









twitstamp.com

9 comments:

Salam Ramadan.

Alhamdulillah blog Kak Nida ada (no.34).. moga ada rezeki buat kami sekeluarga...ameeeeeeen

Good luck buat semua peserta.

sis..cam link ifa xde nie..xditerime ke?sob2..

@iefa... mintak maaf terlepas pandang plak, dah masuk dalam senarai. thanks dah join... insyaallah esok akan panggil mr random untuk pilih pemenang :)

hee..xpe sis..ingat dh xterime dh..most welcome sis..=)

kenapa nama sy tak ada dekat list :( sedehh..

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/08/bloglistku-hilang-giveaway.html <-- ni dia link.

blog sha tak tersenarai pun..

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/07/bloglistku-hilang-giveaway.html