Sunday, July 17, 2011

Attended Wedding at Jakarta with Mr Red Ribbon - Part II

Alaaa...
Boring betol la gambar2 dah menumpuk kat hard disk, cerita dah semestinye ditulis bulan2 lepas, tapi baru ada kesempatan sekarang...
Memang dah basi dah, tapi hari tue wat entry PART I, takkan xde PART II?
Hehehe
So here's part 2 nyer:


Me and Mr Red Ribbon gi wedding lagi kat Jakarta hari tue.
Kat Birawa Assembly Hall, tempat me sewa dewan untuk kahwin nanti...


The caterer...
Was so excited coz diorang gunakan caterer hotel, so macam nak try masakan diorang.
I use this caterer too, btw.


One food stall...
Masakan: gado2... sangat sedap... melted kat mulut.
Tat's why for my wedding me order gado2 gak kat caterer tue :)


Nie la yang satu me baru tengok kat wedding kat Jakarta, CHOCOLATE FOUNTAIN.
But now I know why tak ramai orang letak bende nie:-
- alasan pertama sebab mahal, so diorang tukar marshmellow tue jadi pisang goreng, biskut stik, buah bukan strawberry (tukar ngan tembikai, honey dew, etc).
- sangat messy, coklat tumpah sana sini, sume orang berebut, kat lantai dah penuh coklat dah...


Their entertainment spot...
Oww I'm not gonna use this much...
Gamelan & full band?
Out of my budget...
I only use minus one music and 3 wedding singers...
Hope it will turn out good enough...


Pelamin Padang/Melayu, selalu me bagi THUMBS UP!
Memang penuh kaler GOLD. Memang kat mana2 pelamin camnie lagi mahal :D


Me, him, and mom at the entrance...
Hehehe, being wedding crasher again :)

Huaaaa... 6 hari lagi...
Hari Ahad depan saya dah bergelar isteri orang!!!!

K, til then :D






twitstamp.com

3 comments:

Semoga semuanya berjalan lancar MRR..:)

wah wah! semoga semua berjalan lancar. dub dap dub dap berdebar tak.? haha all the best!

Thanks Anayana...
Thanks too, Daniel... Thanks so much, the prewed pictures uve taken will be all over the dewan... Thanks so much. I owe u so much :)