Monday, April 11, 2011

Attending Wedding at Jakarta with Mr Red Ribbon - Part I


Salam, Bloggers...
Belum sempat lagi nak update blog. Since Saturday sampai kat Jakarta, memang sangat busy ngan urusan2 persiapan perkahwinan. Belum sempat online sebab balik umah jer dah sangat penat, terus nak tidur...

Tapi me nak cite pasal me and Mr Red Ribbon attending weddings in Jakarta. One on Saturday night, and another one is on Sunday noon. Yang Saturday nite tue was Mr Red Ribbon's first attempt datang kat kenduri kahwin kat Indonesia. Me sangat2 teringin dia pegi sebab at least he will know how's the situation will be...

So, last Saturday nite, we went to a wedding anak dari kawan my mom. We went there together with mom and dad (suker sangat, first time we all gi kenduri kahwin together).


entrance

their pre wedding pic



their pre wedding pic too :)

 

diorang wat style garden dalam dewan...
nice banyak pokok (not articial one, okay?)


Me and Mr Red Ribbon (my dad pinjamkan suit sebab dia xbawa baju yang 'proper' tuk pegi kenduri.

tue pengantin tengah bersalaman...
pengantin Jawa, berkemban plak tue (xsejuk ke? hehe)

So far the nite was okay. I had sooo many dishes.
Here are the list of food yang me and him makan :

LAMB KEBAB
CHICKEN CORDON BLEU
SURABI SOLO
BAKSO MALANG

Seriously kenyang!
Hehehe...








0 comments: