Tuesday, May 31, 2011

Oleh2 dari Umrah :)


Saya pegi umrah?
Tak tak... belum berkesempatan lagi...
Tapi ada satu blogger nie pegi umrah, Miss MyBlowie.
She just came back few weeks ago and this noon, baru je ada kesempatan nak amek oleh2 kat post office sebab that day when the parcel came, I wasn;t at home.
Pastue been 2 weeks my friend borrowed my car so I don't have transport to go anywhere.
Then on weekend plak pgi Spore...

So, baru je dapat hari ini...
DAN SANGAT HAPPY!!!
Suke dapat shawl + tasbih.
Tak tangkap gambar nie, battery camera kne charge huhuhu...
But I trully appreciate it.
Hoorray!!! Dapat shawl baru kan.
Saya nie 'new player' jer so shawl belum banyak lagi :)
Tau je yang Ms Red Ribbon tengah kumpul2kan shawl hehe...

Thanks cik MyBlowie.
Bila yer saya plak yang bole pegi umrah :)




twitstamp.com

1 comments:

hehe...masa u cakap nak start bertudung tu..I terus la pergi cari shawl untuk u.. cari yg jenis crumple..senang sikit..tak susah2 u nak kena gosok..sbb kita ni kalau boleh tak perlu gosok lagi kita suka kan..hehe..really happy dat i like it.ehehe