Friday, May 6, 2011

Mom & Daughters Day Out!

shopping! shopping!
jarang2 kan me, mom, and my sister bole kuar sama2...
three of us living in 3 different countries... 
one in Malaysia, one in Indonesia, one in Singapore
tak selalu ada cuti sama2, tak selalu bole jumpe sama2 kat Jakarta...


so masa we all together, kami buat MOM AND DAUGHTERS DAY OUT!!! 
Pi shopping kat Pasar Tanah Abang! Yippeee!!!
Hari tue dah cite sikit kat SINI
Nie nak tambah2 gambar2 sikit hehe...


my sista was looking for baju saree untuk Indian wedding, kawan dia kat Spore
banyaaaakkk choice... adoi pening kepala...


penat bawak barang?
heee nie la 'shopping trolley' version kita berdua...
seronoknye jalan2 bawa trolley nih :)
asyik langgar2 kaki orang jer hehe, reminds us of our childhood... :P


last pic of her (again and again)
dia nak sangat bergambar ngan unta nie hehe...
nie kat Pasar Tanah Abang gak, banyak kedai yang jual barang2 oleh2 Haji...
so ade la camel comey nie :)

overall, we were so happy...
eventho tetibe me plak yang rasa nak pengsan... penat...
nasib baik ada 'shopping trolley' tue...
dah tue ada my sister yang bole drive home...
LOVE HER AND MOM SO MUCH!



twitstamp.com

2 comments:

best nyer dpt jalan2.. I dah bank in dah duit ke maybank u..transfer dr cimbclicks semalam.. maybe dalam 1day baru siap process..if dah dpt bgtau yea..hehe..thank u..