Friday, May 20, 2011

A bit update of today :)


Good evening bloggers...

Hari ni Ms Red Ribbon dok kat umah je ngan mom, sembang2, kemas2 bilik...
Maklum dah lama me tinggal balik Jakarta, housemate pon macam malas nak kemas2 rumah.
Mom kan jenis orang yang xsuke diam tengok rumah berhabuk.
Ms Red Ribbon plak, allergic ngan habuk, mom tengok me bersin2 je, dia dah kesian dah terus kemas2 rumah sama2 (then Ms Red Ribbon pon bersin2 lagi, hatccchhii!!!)

Dah 2 bulan beberapa hari lagi dah pernikahan Ms&Mr Red Ribbon, banyak bende lum settle.
Me rasa kan, kne wat checklist bende2 yang lum buat kat sidebar blog nie, hufff kalau tak memang confirm xingat langsung...

Sekarang nie kan, nak settlekan hiburan untuk majlis nanti (blm dapat lagi wedding singer)
Dahtue... yang nie yang buat me happy:


Selepas pujuk2 banyak kali, hari tue pon dah pujuk mak andam sekali nak wat tudung akad nikah camnie, tai mom said NO!
Tetibe mom cakap ok tau!
Nanti me wat entry pasal nie yer, sekarang baru nak masuk process beading hehe...
Mom yang akan watkan beading tue, saya tengok je, dia nak wat, full stop.

Semalam gi Masjid India, beli beads2 dahtue bunga2 span untuk decoration hantaran Mr Red Ribbon nanti, banyak gak shopping, beli tudung untuk oleh2 bagi kat my sister in law, beli pin yang kecik2 tue yang RM10 dapat 8 biji tue untuk mom...

Dan plan for today:

PEGI KENDURI KAHWIN MALAM NIE!
Kan my cousin married a Malaysian man, dahtue auntie dia nak kahwinkan anak dia.
Dah lama dah jemput, that's why mom ikut pi KL sekali nak datang kenduri tue...
Xsempat plak tulis entry pasal kad kahwin dia, cantik... Tertinggal plak kat Jakarta...
Nanti akan me update cite pasal majlis malam nie yer...

Ok, nak mandi dulu, nak siap2...
Luv you all bloggers :)





twitstamp.com

0 comments: