Tuesday, April 5, 2011

Rindu Riri yang Comelotteee...


Riri...
Riri...
Riri...
Today I missed him sooo much...
Few days ago my sister in law told me suddenly Riri stand up and walk!!!!
It was at a sudden, she didn't have time to snap a picture...

Huaaaa sooo happy...
X sabar nak balik Jakarta weekend nie, nak jumpa Riri :)


si comel comel comel nyer aunty :)


tengok dia mainkan bibir tue,
wat ala2 sexy lips...
aunty yang kat sebelah memang xsexy langsung la Riri...


hari tue teman Riri nak amek gambar kat mini studio yer...
shopping RM 30 jer, dahtue bole dapat free photoshoot for kids.
ada costume giraffe tau kat sana...
so, we all pakaikan baju giraffe nie, tapi sempit sangat la coz Riri gemok... hehe...
dahtue tukar plak baju harimau...


lama2 Riri dah xselesa lagi dah,
baju tiger tue bole muat tapi dia dah rasa kepanasan dah...
nanges la tue... uwaaa cup cup sayang jangan nanges...


last2 nenek dia (my mom) cakap, xpayah la tangkap gambar...
next time jer sebab Riri dah rungsing...
adoi anak buah ku nie cian.

next time jangan nanges ye nanti bole join contest pakai gambar tue sayang hehe...
muaks muaks luv you Riri...