Tuesday, March 29, 2011

Pemenang GA Jangan Marah yer...


Hello all,

Still remember my Jom Exchange Links GA?
Dah ada 2 pemenang, then 2 orang tue pon dah hantar diorang nyer details...
But the problem is, lately I was a bit busy...
Dahtue twice I went to post office nak beli posekspress nyer sampul yang kecik, diorang ada stock yang besar je, a4 size...

As you may know, the price is rubber hand band yang sangat sangat ringan dan kecik.
Kalau nak bungkus entah nak bungkus pakai aper.
Afraid akan hilang sebab terlampau ringan.
That's why nak pakai posekspress jer...

Minta maaf yer korang sebab lambat hantar hadiah.
Insyaallah hari nie Mr Red RIbbon plak yang nak cari kat post office dekat ngan tempat dia keje.
Harap2 bole dapat yer...
Sebab post office area my house nie mmg dah xada dah yang jual sampul yang kecik...

Harap2 sabar menunggu :)


Haaa korang jangan marah yer...
Me dah bagi senyum yang paling manissss :)
Insyaallah kalau sampul tue dapat, esok yer me hantar, dearest friends...






2 comments:

it's ok...
take your time...
do email once you post...