Tuesday, March 29, 2011

Open Invitation for All Photographers in Selangor - Themed Outdoor Photoshoot (Part 2)

Hello, bloggers and all photographers...
We're going to hold a pre-wedding photoshoot again! 
Previous theme was Bola ; view HERE
And now, the theme is Moroccan/Arabic theme.

Ms & Mr Red Ribbon's First Pre-Wedding Photoshoot
Date: 30th of March 2011
(POSTPONED to 6th April 2011)
DURATION : 3 HOURS
TIME : 1.30 PM
Location: Putrajaya area
Kita cari max. 3 photographer jer

Theme and concept:

Moroccan/Arabic/Indian Wedding




Gambar dari prewedding photoshoot nie nanti me tampal kat wedding invitation card.
So really hope this theme bole jadi :)

Baju dah dapat dah, aksesoripon dah...
Why Arabic theme?
Sebab sesuai ngan tema wedding reception nanti.
Dahtue nanti background nak dkt tempat yang ala ala masjid camtue :)
Bole baca cite pasal baju kat SINI.

Saper2 yang nak tambah portfolio photography atau yang nak belajar ke, assignment kolej pon boleh gak, sila bagi tahu kitaorang ye kalau nak join...
EMAIL US IF YOU INTERESTED
redribbonboutique@yahoo.com

Lepas habis photoshoot, nanti kita sama2 lepak jap yer makan2, bills on us :)

Sila email redribbonboutique@yahoo.com
Bagi tahu juga uols nyer photo blog ke portfolio yer...
Please spread the words...
Like ke, Re Tweet ke, we appreciate that...
Thank You :)







5 comments:

sibuknya sekarang ni menguruskan persiapan perkahwinan...good luck sis...semoga semuanya berjalan dengan lancar...



New Entry: Pemandu Wanita: Berhemah VS Berbahaya

hehe ye, sebab dalam 10 hari dah xde kat KL lagi, kne rush siapkan sekarang nie...
thanks for visiting ye :)

Biar betol nie...

I nak join tapi kena kerja lo...
All the best for the photo shoot...

my website is http://www.alifebe.com

@Alan:
yes, so happy nak libatkan bloggers2... tapi postponed la, ada technical problem sikit... :(

already email to u..
cant join this time..but lain kali kalau ade kesempatan,,confem akan join!thanx for iniviting =)

http://mestmaker101.blogspot.com/