Tuesday, September 17, 2013

Travellya Homestay dan Tour dah ada fanpage sendiri!



Assalamualaikum bloggers,

Been few days a bit bz with work.
Banyak bende nak blog sebetolnye, tapi kne tunggu masa yang tepat.

As for your info, homestay kami kat Bandung tangah kami renovate.
Insyaallah untuk keselesaan sume tetamu kami.
Sebelum nie ada 3 bilik sahaja, dan homestay nie dulunyer ada kolam ikan kat belakang, cukup besar, dan dah xpakai pon lama dah xpakai lagi sebab susah nak jaga, nanti jadi tempat tinggal jentik2 nyamuk kan?
So dah lama kami tutup dengan simen je...

Fikir2 lagi, space tu sangat membazir, dan kosong macam tu je.
So akhirnya kami renovate untuk tambahkan satu bilik dan 1 bilik air.
Alhamdulillah insyaallah minggu depan sume dah siap.
Sekarang homestay kami kat Bandung ada 4 bilik tidur, bole menampung customer dgn group family yang lagi besar.

Lain dari tue, bulan Jun lepas kat Indonesia harga minyak naik.
Bukan naik sikit2 tau, 25%!
So, kami pon memang kne mereview kemabagi harga perkhidmatan kami kat Bandung tu.
Payah nak cover duit petrol dan barang2 yg sekarang sume dah naik.


Alang2 banyak sangat perubahan, we finally bukak fan page sendiri untuk perkhidmatan Bandung Tour nie.
Sekali juga dgn memasukkan harga dalam Singapore Dollar, sebab my sister pon akan join marketkan perkhidmatan nie kat Singapore.

Untuk sesiapa yang nak tahu rate terbaru, sila masuk dan LIKE page baru kami kat sini ye:


Thanks for all your support, we will continously upgrading our service.
Insyaallah...



0 comments: