Tuesday, April 10, 2012

FOR RENT: Off White Inner Tudung/Tudung dan Veil

Assalamualaikum, bloggers...

Lama sudah xupdate blog *fiuh*
Currently busy ngan bisnes Red Ribbon Boutique yang kembali nak active selepas 'bercuti' sangat lama, Alhamdulillah sambutan cukup bagus :)
Rezeki baby kot...
Lain dari tue, busy dengan keadaan je, due date dah makin dekat, semua makin tak selesa.
Alhamdulillah ada mother in law kat rumah yang temankan kerenah pelik me sehari2 :)

So, hari nie nak update sikit je.
Teringat hari tue ada yang tanya pasal tudung kahwin saya.
Yang mana?
Yang nie la:



Nie la tudung tue kawan2...

Sesuai untuk akad nikah.
Nak buat lekat ke dahi, bole...
Nak buat muncung, bole pakai inner ngan awning...
Kain senang nak adjust, material: cotton jadda, kaler putih berkilat2...
Beads2 tue dan lace kaler off white sikit...

Kami pon nak sewakan veil panjang 3 meter nie.


Kat bunga2 tue dah letak beads sikit... 
The whole circle of veil tue ada beads ye...
Kalau terlampau panjang, bole modified veil tue jadi macam nie:



Harga sewa: RM30/each
Deposit RM30 diperlukan (akan dikembalikan selepas barang dipulangkan dalam keadaan baik)
Tempoh sewa: 5 hari.
Pengiriman via pos: caj RM10 (poslaju)
or self collect for FREE

Kalau berminat, sila email kami di redribbonboutique@yahoo.com
Bagi maklumat nama, tarikh penyewaan, dan lokasi.
Thank you :)




twitstamp.com

0 comments: