Thursday, March 22, 2012

Bukannya tak rindu...



Asslamualaikum...

Bukan hati malas nak menaip entry.
Rindu yang teramat dalam nak berkongsi cerita dengan bloggers semua.
Rindu hati nak blogwalking juga...
Tapi apa daya, dah lebih dari satu minggu ini internet buat hal...
Kekadang nak masuk email pon 2-3 jam camtu xleh masuk2 juga...
Adoi... sabar je la...

Kekadang terfikir bende nie cubaan juga...
Tak nak complain bebanyak.
Coz I know I always trust Digi so much.
Mungkin mmg tengah ada problem network kat Puchong nie...
Harap2 Digi bole cepat kembalikan network yang elok macam biasa ye :)




twitstamp.com

1 comments:

nasib baikla lately nih streamyx I dah kurang sikit "demam"