Wednesday, February 29, 2012

My current DIY beading project :)


Assalamualaikum bloggers...

Busy la bole dikatekan.
Memang bukan saya yang nak berkahwin tapi my sister, tapi busy juga la sikit2 buat apa2 bende yang patut kan???

Lately tengah buat project beading :D
Yang paling urgent is this one:


Baju nie akan pakai masa my sister's wedding reception this coming Saturday...
Penat juga duduk berlama2 nak buat bende nie...
Me x beads semua, just tambah2 sebab tailor tak siapkan semua beads tu :(
 

Yang ke dua nie untuk veil putih...
Saya ada sewakan veil putih panjang but before this xada beads...
Just letak beads sikit2 je then kemaskan jahitan veil tue sikit :)
Tapi lum siap lagi hehehe


Yang last nie my project untuk buat veil cokelat untuk kebaya pengantin saya sendiri.
Kan nak sewakan tapi xde veil lagi, hari tue sewa jer...
So kne buat jugak kan?
Cari kain nie sampai penat giler, sampai slipper koyak tau sebab kain dah habis kat mana2...
Kat Jakarta xjumpe, kat Pasar Baru Bandung finally ada satu kedai yang masih simpan stock, tue pon sikit lagi... Huff penatnyer...
Tapi alhamdulillah jumpe dan rasanya project nie akan disambung di KL la miggu depan sebab project beads yang biru dan putih xsiap lagi hehe...

Just a short update for today...
Hope to blog again soon kalau veil2 nie dah siap yer :)


twitstamp.com

2 comments:

wahh rajinnyer ms ribbon..semoga siap sumenya..=)