Friday, December 16, 2011

Post Wedding Pics from Mersing with Love :)

Assalamualaikum,bloggers...

Dah 2 hari tak berapa sihat, mungkin sebab rasa boring asyik dok rumah je :(
I need some fresh air sebetolnye...
Tengah peknen camnie susah nak kuar, mana leh drive kete...
Lagipon dah xkeje, so memang duk rumah je la hua hua...

So, since last weekend balik kampong dan dapatkan CD dari OP masa kenduri sambut menantu kat Mersing hari tue, why not hari nie wat entry yang simpel2?
Nak share gambar2 post wedding kat Mersing :)

Jom layan...


Saya seorang yang keras kalau bergambar...
Lagi keras kalau belum kenal dengan sang photographer...


Hari tue dah peknen 2 bulan lebih, tengah mual2...
Sanggup nak naik bukit turun bukit jalan tepi pantai saje nak buat post wed nie :)


Gambar banyak lagi, ini je yang bole saya share, lagipon semua x-edited lagi...
Photographer shoot and burn je...
Peramah photographer tue, org Mersing juga...
Sangat affordable... Lupa plak nak minta SIL nombor talipun dia, sebab SIL yang book photographer nie... Tapi kalau korang nak kahwin kat Mersing dan minat ngan khidmat photographer nie, just let me know, nanti I ask my SIL contact number dia yer...


Bonus pic for you...
Hehehe xsah kalau belum bergambar gaya2 yang kelakar ahahaha...

Baru paham kalau kenduri kat Msia nie selepas makan beradab dan sanding jap bole 'lari' dari tempat kenduri, spent the rest of the day wat post wedding pic, dan balik umah masa tamu2 dah balik semua...
Heee cam pelik plak kan pengantin 'hilang'.
Nasib baik memang hari tue pelamin wat sendiri je yang simpel, kalau sewa ratus2 ke ribu2 memang xpakai pon, duduk lebih kurang 5-10 mins jew :D

Btw, set baju pengantin kat gambar nie salah satu yang saya akan bagi sewa for FREE untuk B2B tahun 2012, nanti details akan saya bagi dalam minggu depan kot...
Sekarang lum larat nak taip :)

By the way, happy weekends all!!!


twitstamp.com

6 comments:

baju ni salah satu yg bg sewa free?
aduhaiiii.. cantikknyer...

cantik gambar u, and u pun memang nampak cantik. seri pengantin gitu

CaDLyNN : thank you

Cik Nasha : yes, nie salah satunye, kalau tema black and soft gold camnie leh la nanti join GA nyer...

Em's Family : hehehe pengantin mesti la berseri2 kan :)

hye slm kenal,kamu asal org mane ye.. =)

@zaren : baru perasan komen nie :)
saya dari bandung, hubby dari mersing johor....
thanks for dropping by...