Friday, December 23, 2011

Perempuan paling FEMES kat Malaysia dalam 2-3 hari ini...

Assalam, bloggers...

Lately kan, senang nak jadi femes mengalahkan artis2 yang ada kat layar TV dan wayang tue.
Buat je cite controversy, bole jadi femes.
Joget bodoh kat Youtube, bole jadi femes.
Kutuk2 orang lain kat Mukabuku, pon bole jadi femes...

Dah 2-3 hari nie, Ms Red Ribbon ternampak satu orang perempuan yang cepat sangat femes.
Entah macam mana cara dia leh jadi femes camtuh, Ms Red Ribbon pon xsempat bertanya...

Eh, siapakah perempuan tu....
Yang nie ke?

Eh, bukan...bukan yang nie la...
Slamba je amek gambar orang kat Google...
Mintak maaf la cik, cik comel tau :)
Mata bulat dan besar hehe...

Hmmm... atau yang nie ke?


Haaa... OK jangan gelak...
Definitely bukan yang nie.
Yang nie kne berlakon ngan Aaron Aziz jadi gf dia dalam cekerama baru la bole femes.
Hehehe...

Yang betolnya... 
Perempuan nie la yang tengah femes...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Akak yang pegang duit baru Ringgit Malaysia nie la...
Cantik gambar nie, kalerful...
Akak tue pon cantik... dan FEMES...
Ramai bloggers upload gambar dia kat blog kan lately?
Hehehehe...

Ok, cukup dah entry merepek hari nie...



twitstamp.com

1 comments:

kah3x, x pepasal akak tuh jadi femes...ngeheheee