Wednesday, October 12, 2011

Back to life :)




Assalamu'alaikum bloggers...
A very good morning to all...
Lama dah xupdate blog.
Pagi ini ada masa sikit nak mengadap laptop, sihat la sikit kan selalunya tak tahan nak duduk berlama2 kat depan monitor laptop nie, asyik mual mual je...
So, wanna write a quick update while preparing blog post yang lagi power!
Cehhh....

Last Sunday, kenduri sambut menantu kat Mersing berjalan lancar2 je...
Alhamdulillah... thanks so much to Mr Red Ribbon's family...
Rasa nak cite2 kat blog tapi belum dapat gambar dari fotografer lagi...
Nak bagi teaser sikit Mr Red Ribbon in action masa betulkan pelamin DIY :


Hehehe... 
Kenduri tue semuanya sederhana je...
Me pon xberapa tolong2 siapkan sebab memang xlarat seyes xlarat :(
Tapi alhamdulillah semua ok...

To all bloggers yang hantar email, since yesterday kami dah start reply2 emails...
Mintak maaf baru dapat jumpe emails korang yang masuk folder SPAM.
Baru je terbaca dan akan kami reply juga asap...

Happy Wednesday all!!!



twitstamp.com

1 comments:

hi nelly..lama i tak dtg blog u..busy sangat..arini boleh la jalan2 blog org sebab otak takleh fokus..hope u feel very well future mummy!