Wednesday, July 20, 2011

Wedding Prep: Perawatan Kecantikan kat Salon | 3 days left

Sapa xnak cantik di hari bahagianya?
Me pon nak cantik gak hehe...
Sebetolnye my brother's MIL offer nak tolong watkan.
Dia pandai buat...
Tapi eh tapi my other relative ada yang nyer salon and dia pon offer.
Huaaa pening, so amek la dua2 pakej dari diorang.

This is pakej by my relative's salon tue:


Body scrubs x2

Sauna x1


Facial x3 (1 was bonus)


Milk bath x1


Manicure x1

Pedicure x1


Hair spa x2


Hot ginger drink x2

All those package is for 2 days session treatment.
And cost around RM150
Me rasa murah gak untuk rate kat Msia, kalau kat Jakarta harga nie ok la, you can get cheper kot kat salon lain, but my relative's salon nie bersih je me likey!
Best thing is, semestinye dapat facial 2 kali sahaja tapi dia bagi bonus 1 session facial!
Hehehe thanks aunty :)

Pakej dari MIL nanti2 lagi me cerita...

So that'a about it.
Til then,





twitstamp.com

1 comments:

nak jugak pegi spa ..leh wat facial..lulur..best2