Friday, July 15, 2011

She's No You Giveaway

Assalamualaikuummm...

Shazzy yang comel tetibe invite untuk join contest!
Heeee suke suke sebab tengah boring fikirkan pasal kawen kawen je... nak la join contest nie, nampak simple je syaratnye...


Blog senozea?
First time followed blog nie sebab hari tue dapat kesempatan jumpe tuan punye blog kat satu bazaar at Subang Parade.
Such a cute and lovely sister and she's very kind.
So, start daripada tue la followed blog ngan twitter senozea all the time.

Shazzy nie, rasa2nya blog dia more or less macam my blog hehe
Tulis bende2 sehari2, apa yang dia nak dalam hidup, cerita kasih cinta, etc.
Tambah lagi promote barang yang dia jual a.k.a shawl2 kat Precious Pumpkins.
Bezanya, kat my blog nie semua masuk dalam 1 blog, shazzy dia asingkan kat blog lain :)
Memang dah lama xbw kat blog Shazzy dan my bloglist pon baru je HILANG!!!
Ok, dah jumpe Shazzy lagi skrg, follow dan link Shazzy balik la :)

Ok, camtue je review pasal blog Shazzy, panjang sangat x?
HIhihihihi
Jom join jugak, hadiah2 BEST!

Saya nak TAG;
Click banner ye kalau nak join...
:)



twitstamp.com

0 comments: