Friday, July 15, 2011

My Wedding Prep: Topi Seragam Family | 8 days left



Topi untuk pengantin lelaki xsiap lagi, dah 8 hari lagi nie nak pakai huhu...
Design topi untuk pengantin lelaki kat SINI.
Tapi untuk family semua akan pakai jenis topi yang lain...
Adapted from topi melayu dan Bali hehehe...
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Nie la topinyer...
Kat belakang pakai strap je, so next time mak andam nak sewakan lagi, senang...
Kepala besar, kepala kecik bole pakai kan...
Tapi untuk my wedding dia sengaja buat semua topi nie baru one set ngan sarong untuk lelaki dan sarong songket nie untuk perempuan...
Family + committee ada dalam 30+ couple tiap2 ada wedding all couples selalu bergambar pakai baju seragam kebaya ngan sarong batik dan blangkon (topi Jawa tue)
So this time, I want to make something different.
Diorang pon harap2 happy bole ada jenis aksesori baju yang lain :)

Fiuh, last minute...
Topi pengantin tue... Adoi... Bila siap yer

Iko pakai topi!!!
Ow comelnye Iko...





twitstamp.com

0 comments: