Thursday, July 14, 2011

Hello Kitty Contest


As salam...
Ms Red Ribbon nak join contest Hello Kitty anjuran blog KARIPAPSAYUR.
Kenapa nak join contest nie?
Sebab Ms Red Ribbon suka kuceng!!!
Dah lama xcite2 kat blog pasal meow nie, allergy nyer pasal...
Sekarang2 tgh teruk, lagi nak naik pelamin mak xbagi dekat2 kucing skrg2...

Ok...
First of all, nak introduce kuceng comel nie:


Nama kuceng nie, HUGO...
Bulu tak berapa fluffy, but sangat kemas dan nampak elegant je hehe...
Sape owner kuceng nie? Me? No...
Nie la owner dia:


Lelaki kacak kat sebelah kiri tue yer...
Hans Isaac... atau bole panggil Hens Isak :D

Mintak maaf la my ex boss, pinjam gambar Hugo jap...
Well, nak masukkan gambar saya gak:


Saya nak TAG:

Facebook pon dah LIKE dah, nama Red Ribbon :)
Like contest xjumpe entry contest kat FB plak so harap2 dah cukup Like Fanpage
(pls penganjur bagi tahu ye kalau ada kurang2 lagi nih...)

Jom click banner kalau nak join!



twitstamp.com

2 comments:

akak, join shaz punye gak eh? http://senozea.blogspot.com/2011/07/shes-no-you-giveaway.html :D

I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you
hire someone to do it for you? Plz respond as I'm looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. appreciate it
My homepage ; Online Games