Sunday, June 19, 2011

My blog almost kene HACK!


Heboh cerita hack2 nie...
Sebetulnye Ms red Ribbon xberapa follow since lately memang jarang sangat online dan blogwalking...
Tapi rasa nak baca juga...
Then terbaca la yang ramai blogger kne hack diorang nyer blog.
Bukan sekadar web dot com je but blogspot pon kne gak?

Risau memang risau, ada orang bagi link untuk check blog2 mana yang kne hack.
Sila check kat SINI.
Banyak sangat blog address kat situ, susah nak cari...
So, pakai la Ctrl+F then me type my blog address...

R E D R....

Waaaaa ada blog yang namanye mirip tersenarai!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Fiuh sangat terkejut!
Nama dia xsama, memang la seram jugak kan kena hack.
Lagi untuk blogger ciput macam nie, yang xreti camne nak handle kalau my blog kene hack...

Korang camne kalau blog korang kne hack???


twitstamp.com

1 comments:

nnt cube tukar password and masukkan penggunaan space bar dalam password tu..masukkan byk space pun takpe sbb diorg pun xkan boleh nk detect byk mane space bar yg kite letak n maybe dia pun xtau kita letak spacebar.. recommende utk letak space bar adalah di hadapan or dibelakang password kita tu..ataupun letak je didepan n belakang..biar hacker confuse..