Saturday, May 14, 2011

Hard to Say "I Love You"


Blog,
Why oh why, I feel so hard to say "I Love You" to Mr Red Ribbon?
Kalau tengok  orang tengah bercinta macam gila2 la, dalam phone, dalam SMS, dalam Facebook, anywhere dan anytime la couple2 tue bole je say "I Love You".

BUT NOT ME

On the phone? SMS? Jarang sangat sangat. Facebook? Lagi xpernah!

My cousin even ada yang tengah berkapel, everytime dia nak hang up the phone mesti diorang cakap:
"Ok, dah ye. imissyouiloveyouineedyoumysweetbabysweetlollipopsugarcanemuahmuah"
Knp me tulis tak pakai space? Sebab diorang memang cakap laju je bab yang tue!

But, lama2 saya tengok kan... macam... bende tue 1 kebiasaan jer...
I'm seriously tengah stress everytime Mr Red Ribbon say "Luv U"
I just can't reply, tapi dalam hati kalau xreply nanti dia ingat saya dah xsayang la plak kan?


Sebetulnye sayang kat Mr Red Ribbon, tapi cam... adoi... xbiasa la ucap2 cinta2 nie...
Tunjuk je kalau kita nih sayang... Bagi senyum je for me that's the simplest way I do to show I love him and love to be with him :) Susah la bab2 nak mengayat nie...

Saya Tak Cukup Jiwang Tau!

Lagipon, dah lama plak tak jumpe, so macam, hmmm... ntah...
Bukan berkurang sayang tapi sebab I'm busy with mu own things here, dia pon busy kat Msia...
Day by day selalu kuar rumah uruskan nie tue, balik2 umah, chat, terfikir just bende2 pasal wedding je yang saya bole share kat dia.
Other than that? Nak sembang pasal cinta2? Jangan harap la!
Chat sempat kejap2 jer...
Dah satu hari penat wat nie tue, balik umah terus sambung lagi siapkan MY DIY DOOR GIFT,
Pastue time nak online dah lewat dah, Mr Red Ribbon dah nak tido...
Haiisshh...


Pemalu ke saya?
Xromantik ke saya?
Atau.....
Xbetul2 cinta ke saya kat dia?
Ish ish... dah la, xkan x cinta nak kawen? (DUSH!)
Adoi, terfikir macam2 je nie :(

Dah la... berenti merepek...
Jom join GA kat sini yer untuk semua followers, Ms Red Ribbon nak bagi2 hadiah untuk korang.
Tambah penyertaan sekarang, so bole cepat tutup GA nih :)








twitstamp.com

1 comments:

sekali sekala reply la balik I luv u bila Mr.RRB ckp kt u cam tu.. coz u tak suka ckp camtu, n once u reply I luv u..mesti dia sgt2 suka.. rasa berbunga2.. coz my bf ni susah nak ckp he miss me..biasala ego kan.. coz i je yg selalu ckp i rindu kt dia..kalau I love u tu dia selalu ckp bila dh nk abes ckp lam phone or bila nak balik..tapi kadang2 bile tetiba dia ckp..dia rindu kt i..rasa berbunga2 giler..rasa seronok sgt sbb dia tu jenis jarang ucap cam tu..nnt bila nak akad nikah tu ckp la kt dia...I LOVE YOU..baru dia rasa semangat sikit nak pergi akad nikah tu..hehe..bagi support sikit kt dia..hehee