Saturday, April 2, 2011

My Wedding Prep: Story (Again) from Our Bola Theme Photoshoot


Salam, friends...
Still nak sambung cite pasal photoshoot hari tue...
Ada lagi spare, few piccas...
I was thinking of just sharing with you all...
*tgh tak ada idea nak tulis entry ape hehe*

Sebelum nie, me dah ada cite kat SINI.
Sila baca dulu kalau xpenat yer :)



Yay! Hepinyer muke tue...
Nie awal2 lagi, belum rasa kepenatan :D


Bersama fotografer pertama...
Agak2 lari dari topic tue bergambar kat bawah bumbung instead of open air.
Tapi belasah jer... Gambar pon ada beratus2 nanti leh pilih :)



Yang nie dah last2 dah nak habis...
Dah penat dan perpeluh2...
Me and Mr Red Ribbon wat style Kungfu Soccer ahaha...
Melompat2 tendang bola tue :D

OK, sambung lagi nanti...
Me nak gi pantai kat Mersing nie, susah nak dapat internet kat sini 
Babai...





2 comments:

wah..menarik gak nih..nak tiru konsep boleh...hehehehehe..

bole jer, saya pon tiru tema prewedding abang saya :D