Thursday, January 11, 2018

Pakej Lengkap Perkahwinan dan Dewan Bangi Golf Resort



Hello Bangi!

Mencari lokasi wedding untuk 1000pax, dengan kemudahan seperti parking luas, buggy service, catering yang sedap, ruangan berhawa dingin, pa system yang superb, kami nak rekemen Bride to Be untuk amek pakej dewan ni. Dewan ni memang terbaik dengan lokasi dewan yang sangat strategic di Bangi, senang nak cari, easy access. Best sangat kan???
Mahal ke? Xde mahal, very affordable yet exclusive...

Yang berminat nak berkahwin di dewan Kenanga Bangi Golf Resort ni jom grab pakej ni. Cepat2 contact kami ye, tarikh kne tempah awal2 kalau xnak sedeh sebab fullybooked.

Caterer daripada Bangi Golf Resort, yang pastinya berkualiti dan sedap menjilat jari.
Ruangan luas dan sangat presentable untuk majlis keramaian.
Cantik, kemas, dan kelas kan?
Pakej lengkap merangkumi semua yang tertera kat atas tau...

Kami akan senantiasa mudahkan persiapan dan juga selama majlis perkahwinan anda.

Jom hubungi kami dan sertakan tarikh majlis anda untuk kami cek availbility dewan ni. \
 Sila WHATSAPP #RRWWCREW untuk tempahan atau temu janji:

NELLY https://www.wasap.my/60107920920
NIA https://www.wasap.my/60173531885
HAFIZ https://www.wasap.my/60107953569


FREE GIFT?
Mesti ada untuk sesiapa yang walk in atau appointment kat butik ye. Kami explain semua pasal pakej ni, dan assist kroang untuk pilih2 design pelamin dan busana yang korang suka.



Butik kami SENANTIASA BUKA SETIAP HARI MENGIKUT JADUAL OPERASI. Temu janji kami alu2kan untuk memastikan tidak bertembung dengan temu janji customer lain.



0 comments: