Wednesday, December 30, 2015

PAKEJ TOUR MURAH KE JAKARTA dan BANDUNG

Assalamualaikum,


Mencari penginapan yang selesa kat Bandung?
Cerewet pasal makanan, duduk kat homestay memang paling best.
Boleh masak sendiri, lagi yang ada menu diet khas dan baby... 
Senang nak malam2 bancuh susu, siapkan makanan sekali.

Why homestay???
Datang ke Bandung, of course nak shopping...
Percaya x, kalau dah shopping tu xingat yang barang kita beli dah sangat2 la banyak.
Customer2 kami yang datang shopping kat Bandung, perlu space besar utk packing barang, untuk try2 baju, jalan2 catwalk, hehe, sume tu xleh buat dalam bilik hotel yang kecil...
Selalunya, living room kat homestay kami akan penuh dengan barang2 yang dah siap packing.
Belum lagi kalau ada yang nak bawa oleh2 makanan, kami ada sediakan peti ais untuk simpan makanan sebelum dibawa ke Malaysia nanti.

Jimat pon jimat duduk kat homestay.
Memang sangat best...
Jom tengok rate pakej tour kami ke Bandung dan Jakarta :)
JAKARTA TRIP



BANDUNG TRIP


Nak tahu apa yang masuk dalam pakej nie?
Bole cek kat sini:


Any enquiry, bole terus message kami kat FB atau email travellyaMY@gmail.com
Nak kami tolong quotekan, sila message FLIGHT DETAILS dan BERAPA RAMAI PESERTA yang nak pergi bercuti.


Thanks and have a nice day :)

 

1 comments:

Salaam,

I would like to request a quotation for my planned holidays scheduled on next CNY. Details as follows:-

Date of travelling: 29 Jan to 2 Feb 2014 (4 days, 4 nights)

Date/Time of departure: 29 Jan 2013 (10.30pm) will arrived Bandung at 12.30am (30 jan 2014)

Date/Time of departure: 2 Feb 2014 (8.30am) will arrived KL at 11.35am

Location: Bandung, Indonesia

No of pax: 8 Adults, 1 kid, 2 babies (total 11 pax)

Requested for: full and non fullboard package with 2 or 3 star hotel

Appreciate if you could reply via email. 

Thanks and Regards,

Puan Nur Shazliana Bt Salim