Tuesday, February 28, 2012

"Saper nak ticket wayang Chantek?" FB Giveaway!




Assalamualaikum bloggers....
Hari nie saya nak buat simple GA.
Simple2 jer...

1. Tak payah wat entry pasal GA nih... nak buat pon bole jer... :)
2. LIKE fb page Red Ribbon Boutique
3. LIKE satu produk dari Red Ribbon Boutique
4. Letak fb id korang yer kat komen bawah nie :)

Hadiah:


ONE PAIR TICKET TO WATCH CHANTEK
Kat mana2 pawagam kat Malaysia

Want to know more about CHANTEK?
Sila baca ENTRY INI.

GIVEAWAY NIE HANYA 2 HARI SAHAJA, 28 & 29 FEBRUARY 2012
JOM JOIN CEPAT2!

Mr Random.Org akan tolong saya pilih pemenang.
Hadiah akan diposkan dengan Pos Ekspress yer :)


twitstamp.com

14 comments:

Cik zombie mencuba nasib..

ID fb : Norhasimah Ali Amran

salam join jugak id fb:sakinah mohd ghazali

Chantek!

ID fb : Devi da lil'Devil
shared in my blog too :) http://devidalildevil.blogspot.com/2011/03/latest-contests.html

joining ye

id FB Norazlini Yusoff

Trying my luck too.

ID FB: Emelia Khamis

citer nie dah tak der kat wayang kot... gsc dah tak tayang... kat tgv plak rasanya smpai ari nie jer... tu pun pagi jer show die... :)

Salam.

mencuba nasib utk memilikinya..

id FB : ummiaffaf
id follower : affafkusayang

Join :)

http://faralalalala.blogspot.com/2012/02/saper-nak-ticket-wayang-chantek.html

Fb id : Farra IzzaTy

thank u yang dah join ye...
saya nak tutup awal sikit GA nih... nanti malam after Maghrib prayer...

@Bunga Bunga Cinta:

ticket season pass nie bole dipakai di mana2 cinema bukan kat tgv dan gsc sahaja, bole try MBO, Chantek kat MBO banyak lagi showtime untuk film nie...

Anyone yang rasa xnak pegi MBO dan nak withdraw dari contest nie sila bagi tahu yer... Thanks :)

Joined.

Facebook ID: Robin Brian Vander Slott

Kejap lagi akan buat pengumuman... Minta maaf lambat sikit tp hadiah akan dihantar sekarang kalau leh dapatkan address hari nie yer...

*dari semalam sakit, baru ok nih :)*