Friday, February 10, 2012

FOR RENT: Off White Long Wedding Gown & Veil

Assalamualaikum...
Masih ingat tak entry saya pasal saya belikan my sister a nice wedding gown for pre-wedding photoshoot kat SINI???
So, sekarang nie kami nak sewakan wedding gown tue untuk sesiapa yang memerlukan baju persalinan pernikahan ala ala barat.


A very long (meleret) off white wedding gown.
Nice material, dan xtransparent.
For muslim can wear long sleeve inner (off white color too) or cute bolero.



View dari belakang...
Memakai tali-tali (bukan zip) so senang nak adjust dengan size badan.
Recommended for S-small L size woman :)
Sila fitting dulu kalau nak pastikan size...


Comes with long veil = 3 meters long.
Kalau terlampau panjang, bole modified veil tue jadi macam nie:


Dan juga:


Tudung/inner tudung beaded.


Sekali ngan beaded bolero/jacket


Gown nie sesuai untuk acara potong kek.
Atau untuk baju persalinan majlis pernikahan.
Untuk photoshot pon cantik...

Lagi satu gambarnye:



So, satu set WEDDING GOWN+TUDUNG+VEIL+JACKET

Harga sewa: RM250 untuk set wedding gown nie.
Wedding gown sahaja RM200
Deposit RM100 diperlukan (akan dikembalikan selepas barang dipulangkan dalam keadaan baik, pasal laundry, kami yang akan buat janji cepat dipulangkan/on time)
Tempoh sewa: 4 hari.

More discount kalau sewa wedding gown nie + barangan perkahwinan lain dari kami.

Kalau berminat, sila email kami di redribbonboutique@yahoo.com
Bagi maklumat nama, tarikh penyewaan, dan lokasi.
Thank you :)




twitstamp.com

5 comments:

salam sis.. ade sewa view sahaja x? email me the price.. hafizah_halim_hamim@yahoo.com

salam, sewa view tu camne ye dear...

salam..sis..klu bju utk dinner yg tema glamor ada x???

salam, saya dah email berkenaan sewa veil di atas, waiting for reply..thanks