Wednesday, December 7, 2011

Hanis Zalikha datang ke rumah saya :)


Assalamualaikum, bloggers...

Ini bukan mimpi, ini bukan tipu...
Hanis Zalikha datang ke rumah saya :)

Sebab internet down belum sempat nak cite2, tetibe kan...
SEMALAM ME MIMPI PEGI RUMAH CIK HANIS ZALIKHA TAU!
Dia siap bagi baju kurung kaler biru pattern butterfly kecik2...
Sebetulnya dia minta tolong bawakan pegi tukang jahit, minta tolong alterkan.
Last2 me cakap, "Buat saya jer ye..." dengan muka selamba baju tu me bawa balik rumah ahahaha...
Haaa yang kat atas nie mimpi yer, Hanis jangan marah :P
Yang batul2nyer...
.
.
.
.
.
.
.

HANIS DATANG KE 
MY HOMESTAY KAT BANDUNG!
Dia sempat duduk kat sana 2 malam, datang Bandung nak bershopping2 sakan :)

Gambar my mom n family Hanis Zalikha...
Gambar nie dipinjam dari belog Kak Ella yang jejarinye halus :)


Masa tue me baru je nak fly ke Jakarta, kalau laaa me ada kat Indonesia kan sanggup nak datang ke Bandung just nak jumpe Hanis Zalikha hehehe masalahnya ticket dah beli dah, hari Hanis fly back to KL, hari tue la me baru datang Jakarta...

Semangat sangat tue mom bergambar dengan semua tetamu kat homestay.
Kebetulan time tue housekeeper tengah bercuti satu minggu, so mom la yang in charge kat homestay, slambe je kan nak bergambar dengan wanita2 cantik dari tanah seberang.
Tak habis2 mom cerita semua family Hanis tue lawa2...
Even her mom tak nampak macam mom dari Hanis, nampak macam akak jer... awet muda...
Nak tahu rahsianya? cube godek2 kat SINI.

Tue la sedikit cite Hanis yang baik hati sempat untuk berkunjung ke homestay kami kat Bandung, hehe korang bile??? :)
Nak amek pakej tour ke Bandung, kami leh tolong...
Cite pasal Bandung dan Pakej Tour ada kat SINI yer...




twitstamp.com

0 comments: