Thursday, August 4, 2011

My Wedding Story: VIP Car Park Sign and Photo Coupon

Assalamualaikum kawan2...

Boring betul kat umah xde internet, xleh blogging.
Skrg me duduk ngan hubby, Mr Red Ribbon kat satu rumah comel kat Puchong area.
Barang2 berselerak lg kat umah, blm sempat kemas2 hari nie kne pegi teman hubby ke Penang, ada keje2 kne wat.
Nak hapdet blog dr hp, tp xreti nak upload gambar hehe.
Nie ada satu entry kat draft, bole la edit2 sikit..

Nak bg review je pasal:

SIGN AND PRINT VIP CAR PARK SIGN
& MINI STUDIO PHOTO COUPON

Kt dewan tue tempat resepsi kahwin hari tue ada parking vip untuk family, so xpayah susah2 cari parking.
Tapi kne wat sign n tampal kat each kereta.
Dewan tue bagi 18 vip parking.
Even in the end they gave more than 18...

So I decided to come up with this design:


Simple2 jer... Hari tue tgh boring kat umah.
Mom said nanti suruh la org buat tapi me mmg minat nak wat bende2 camnih, bukan susah sgt pon, tulisan simpel camnih je...
So alhamdulillah bole siap...
Dan my uncle sponsor printing.
Me minta print kat atas kertas biasa je.
Dia plak print pakai kertas glossy tebal.
Dah macam TQ tag dah hehe...

Ohye lagi satu tue voucher untuk kawan2 mom and sedara mara bergambar kat mini studio kat dewan.
OP tue agak kedekut sikit hehe xbole semua orang bergambar kat mini studio, so dia had kan jadi 38 family sahaja.
Yang dapat kesempatan bergambar nie kne bagi voucher nie kat OP.

Well, tue je update hari nie...
Selamat berpuasa kawan2...



twitstamp.com

5 comments:

selamat pengantin baru..late wish..:p..selamat berpuasa dengan status baru..:)

menarik betul cerita wed kamu ni

OP tu main kasi limit2 plak yer

Ooo dah balik malaysia yea..bestnyer dah kawin..ekekeeke.. nnt tunjukla gambar kawin plak..xsbr nk tgk