Monday, May 9, 2011

What to do lepas kahwin? | A very good morning for everyone too :)


Good morning everyone!
Monday! Don't you hate Monday??

Sila benci Monday, kalau korang employed.
Kalau unemployed macam saya, xada beza!!! 
Hehehehe...

Speaking about koje koje nie... Saya lum tahu nak watpe selepas kahwin.
Of course sambung belajar yang belum habis nie... 
Tapi class pon xbanyak, 1-2 class of 2-3 hours je per week.
Nak koje? Belum pasti lagi bole dapat work permit.
Nak wat bisnes? Bole je... Tapi ada modal ke nak bukak kedai?
Memang selalu bermimpi bole buka kedai...
Kedai apa? Dah banyak idea nak wat kedai ape...
Kesempatan lum ada...


Dah termimpi2 every morning saya pegi koje... koje bukak kedai sendiri hehe...
Best kan, letak sign OPEN then dah tutup, flip jadi CLOSED.
Waaa... kedai tue mesti kedai yang comel2... So comfy, bole jadi my 2nd home :)

Hmmm...
Kalau x pon, mungkin nanti selepas kahwin...


Siapkan breakfast untuk hubby then breakfast together sebelum dia pegi keje :)
Hari2 ke? haaa boring tak?
Korang yang dah berkahwin, boring x ye kalau kne wat bende yg sama hari2...
Some people predicted i won't survive as a housewife (only)
Coz dari kecik lagi, saya suke keje, suke wat bisnes, whatever it is...
Can't stay all the time at home...
Even ada internet pon, saya kne ada bende kne wat kat luar rumah tau...
Selalu jadi sakit kalau dah duduk kat umah 3-4 hari,
Need to go out for some fresh air...
And definitely i need a positive activity to do...
Either work or supervising ppl's work (a.k.a tokey kedai hihihi)


Hufff tak tahu lagi nak jadi ape nanti...
Setakat nie, i wiill stick to my laptop :)
Blogging, chatting, fb-ing, bisnes online kicik2 jer...
Hehehe...

Have a Great Monday everyone!!!
Semangat!!!

twitstamp.com

1 comments: