Wednesday, May 4, 2011

My Wedding Invitation (temporary) for All Bloggers Oversea :)

Salam, friends...

Sebetulnyer dah lama nak post-kan wedding invitation nie kat my blog.
Since the design dah siap lama dah (baca SINI).
Tapi me belum ada keberanian untuk post-kan tarikh wedding.
Want to remain it as a secret... Tapi...

Finally,
SAYA JEMPUT KORANG SEMUA 
KE WEDDING SAYA YER!

I don't know, I feel like blogging is already part of my life.
And you all has already becoming my friend...
Dalam susah, senang, sedih, bahagia, korang setia jer baca my blog kan?


(kononnya) cover depan wedding card...


isi wedding card
(sorry ada some typo error)
mintak maaf la card nie tak sesuai tema Moroccan, sebab sebelumnyer saya nak tema French Wedding,so kuar la warna soft biru ngan putih nie...
Nama pon kad temporary, just want to let you know the date and time for the wedding.

I know Jakarta jauh, but your presence will make me happier :)
The wedding date is a week before puasa tau, so bole la sekali shopping Raya sakan kat Jakarta :)

Anyone wish to attend, don't forget to leave your footprint here,
Or email me redribbonboutique@yahoo.com






twitstamp.com

11 comments:

Dear Ms RRB,

Sorry, i couldn't make it. Makbed dalam tempoh pantang masa tu. I wish you gud luck and congratulation in advance and hopefully you and your future husband are in the best of health during the big ceremony.

Cehh.. cakap omputih.

Semoga bahagia ke akhir hayat sehingga ke akhirat. Jangan lupa boh gambo nanti ye.

Hugs and kisses,
Makbed

no prob, makbed...
mekaseh doa tue the best hadiah for the wedding... :)
lub u lub u :D

taknak buat kt msia ke??hihih

dari pihak lelaki insyaallah nak buat lepas Raya, kat Johor... tapi akad nikah ngan adat2 sume kat Jakarta je...

resepsi kat Mesia xde ke yang??...

jauh sgt Jakarta tu..jenuh nak kejar Cik Mat dalam kapal terbang..kikiki

tahniah sis!moga bahagia sampai akhir hayat..hee..jauh teu nk jakarta..duit pun xde nie..hihi..xpe2..ifa doakan yg terbaik ye sis..

nice to know u sis..sgt friendly..=)

thank u coz invite gak i..nak gak dtg..i will try my best to come ..
mesti tiket air asia abes sbb sume blogger nk dtg umah u..hehe

kalau jakarta memang tak dapat pi..hehe..selamat pengantin baru in advance!

thank you all for the wishes...
xpe Jakarta xdatang nanti kat Mersing kne datang erk :)

dear..InsyaAllah i dtg..hopefully MAS tak penuh coz i pakai ticket standby je..tapi tu la,takut pulak nak pergi sorang2..i backpackers je kot :P tak survey lagi hotel/bb mane yang murah and best nak stay..

@hanhan
Alaa datang sorang ker? Seriously,r u ok wit that? Hotel bnyk tp xsure u cr yg mcm mn. My friends will all be renting apartment and i will provide transport frm there. Will email u once i reach kl yer, will talk more abt this...