Wednesday, May 18, 2011

Moslem Wedding Video kat Jakarta, I like!


Subhanallah, cantiknya video nie...
Saya nak kahwin camnih gak!
Huhu... too bad, xde jubah2, jadi pakai kebaya jer...
Susah la nak tinggalkan adat nie...


Minta maaf untuk mbak Dian Pelangi dan mas Tito, terjumpa video nie kat internet, hope both of you don't mind if I share the video here...

Kalau bole wat moslem wedding camtue kan best.
Huhu sekrang tengah bingun cari wedding singer yang leh nyanyi lagu2 top 40 and lagu2 Maher Zain.
Ada x band2 baru ke or wedding band kat Malaysia yang bole jadi my wedding band?
Tapi xsanggup la nak cover flight ticket and hotel hehe...

Atau band atau nasyid dari Indonesia khususnya dari Jakarta yang bisa bawain lagu2 Top 40 tapi bisa bawain lagu2 Maher Zain juga. Saya lagi nyari band buat wedding nih kalau bisa sih sekalian sama musiknya ya...

Contact me via email redribbonboutique@yahoo.com
(FOUND)





twitstamp.com

0 comments: