Sunday, May 22, 2011

Attended two weddings in KL with mommy and Mr Red Ribbon

Mom said, kalau nak naik pelamin mesti rajin nak bertandang ke kenduri kahwin kawan2...
Hmmm... not really.
Kalau kawan2 kat KL memang me selalu datang.
Tapi banyak jemputan kawan2 kahwin kat Indonesia yang memang me xsempat datang sebab time tue me ada kat KL...

But anyways, hari tue baru landed at LCCT, me and mom and Mr Red Ribbon terus pegi ke Kajang, kenduri kahwin kawan Mr Red Ribbon, kawan keje dulu...


Bestnyer, dari tempat parking naik caddy car nie...
Hehehe...


Nie kat rumah pihak lelaki, tue la kawan Mr Red Ribbon.
Ngan tema merah putih...
Mom cakap macam bendera Indonesia jer :D


Nie Mr Red Ribbon ngan kawan dia Jojo...
Tue kat atas meja door gift bekas telur tue :)


Btw. ada cite dari kawan Mr Red Ribbon nie, masa dia bagi kad kahwin, tengok2 kat belakang ada chop Kartu Krystal! My invitation card vendor (baca kat SINI), kat Jakarta!
Jauhnyer dia tempah card tue kan...

Ok, sekarang 2nd wedding nie last Jumaat malam kat Dewan Perdana Felda, Ampang.
Nie jemputan dari sedara my cousin.


Cilok dari photo album my cousin in law...


Nie la sang pengantin, the guy is half Korean. 
Nampak x muka macam Korean?


It's me and mom and my cousin's sister in law!


And this is me and Mr Red Ribbon...
Kat background ade scene romantik yang terkantoi camera...
That's my cousin and her hubby :)

Nothing much I can say from the wedding, since we are not really close with the family.
My cousin pon lepas kahwin last November duduk kat Jakarta while her hubby kat Malaysia.
So, memang kita jarang jumpe...

But what I can say is... THE FOOD TASTE NICE: D'Saji catering...

Alrite, tue je nak cite...
Til then,



twitstamp.com

2 comments:

cantikk pun bila u bertudung..teruskan usaha! hehehe... still nampak cun!