Tuesday, May 31, 2011

5 Stars Toilet @ Pavillion, KL

Salam, bloggers...
Memang nampak mengada2 Ms Red Ribbon nak share info pasal toilet!
Toilet ape nie yang 5 stars?
Toilet kat Pavillion, tue mall kat Bukit Bintang, KL.

Memang la kita sering pegi toilet kat mana2 mall,
Ada lagi satu mall selain Pavillion nie yang ada toilet best.
Tapi lum sempat cerita.
Nie jer hari tue yang Ms Red Ribbon jumpe.
Toilet kat Pavillion!


Cantik, bersih, simple, selesa...
Bestnye kalau gi toilet bersih dan tak beratur.
Tue penting tue.
Paling la malas pegi toilet kne beratur lama kan,
Lagi kalau sebab some toilets dah xlayak guna a.k.a sangat kotor!


Kalau korang pegi Pavillion, nak pegi toilet tapi nak yang sangat selesa,
Pegi la ke tingkat 6. Ingat yer... on 6th floor tau.
Kat tingkat2 lain toilet tak se-selesa nie...
Kat hujung sekali ada toilet nie...

Hehehe, sekian info hari nie.
Harap2 entry nie bole membawa faedah.

PS: sorry for not mentioning: IT's FREE :)



twitstamp.com

4 comments:

is it free or one has to pay to pee here?

sorry for not mentioning... it's FREE...

hihi..saya ade history kt pavi ni.. aritu masa 1st time pegi.. sbb tandas dia cantik n selesa giler..ade 3kali rasanyer saya berak,,hehe..bukan stakat buang air kecik...lebih drpd tu lg..hihi...excited sgt sbb tandas cantik...

haha kelakar la u lalink... berak banyak kali hihihi... tp memang kalau toilet mall bersih dan selesa macam best je nak duduk lama2 kan :)