Monday, April 25, 2011

My Pre Wedding Pics Finally Released!

Kelakar.
Mr Red Ribbon is such a kelakar person when it comes to photoshoot.
Memang seharai2 nampak cam biasa jer...
Ingatkan jenis orang macam nie mesti keras kalau bergambar...
But HE'S NOT!

Selalunye kan, me yang selalu jaga2 jangan sampai la nampak buruk depan camera.
Tapi Mr Red Ribbon plak yang nak bergaya macam2...
Hufff... ntah la dia...
Hape2 la... Janji jadi pre-wedding photoshoot yang ke-2 nih...

Jom tengok ape yang dia buat kat bulatan nie...
Hadoooiii bole tak seyes sikit?
Me dah bajet senyum yang paling manisss :)


Yang kat bawah nie lagi teruk ahahaha...
Saya jadi lembu. Ko tarik la lembu nie :)







Nie yang bawah nie pon kelakar.
Banyak sangat pose kelakar yang Mr Red Ribbon buat...
You nak kelakar, me wat kelakar juga la hahahaha...
 
 
We're even now!!!
So, that's about it.
Only want to release few pictures yang kelakar2...
Yang lain2nyer nanti2 la...
I only share these pics on my blog tau, not on my FB...
Taknak ramai kengkawan tengok :D
I still keep those ALMOST 300 pictures dalam hard disk.
Semua belum edit lagi.
I don't know which one to choose untuk letak kat dewan.
BUT DEFINITELY NOT THOSE 3 ABOVE :)

Hehe...


twitstamp.com

9 comments:

aloololololo..cutenyerrr...hehe..
comeyyy...

assalamualaikum red ribbon,

WOW! meriahnya. colorful. mesti happening time photoshoot. hihi.

ekeke.. tapi dengan bersahaja, menyerlahkan lagi keunikkannya..

whoa, very creative...nice shots! can't wait to the see the one chosen to place in the dewan!! :P

havent chosen which one yet... banyak sangat gambar hehe :)

thank u cik mima, sbb memang tema wedding reception cam ginih :)