Wednesday, April 27, 2011

My Pre Wedding Pics Bola Version :)


Gambar2 pre wedding tema Moroccan dah released dah kat SINI.
Takkan gambar2 pre wedding tema bola xkeluar?


adeeesshhh, nie la kungfu soccer kita berdua
hehehe

ok... ye ker one team?
kalau dah jadi husband and wife of course la one team kan?
:)


tengok... sellau buat pose yang kelakar...
hufff... sabo je la :P

camne gambar2 nie?
sebetulnyer banyak lagi, tapi banyak yg mengarut xkene ngan tema...
hehe almaklum xdapat bergambar kat stadium :D


maaf, xpandai edit gambar...
semua gambar nie xedit lagi dari photographer, so me yang edit sendiri hihi...
nanti balik KL minta tolong editkan,
lepas tue baru print yg besar2 letak kat dewan :D








twitstamp.com





2 comments:

cutenyer...Mr.RRB tu dah iras2 stephen chow dah..kepala pun dah botak ala ala shaolin hehe... kelakar betol la Mr.RRB nie..hehe..

hihihi stephon chow la kunun... xbole kungfu la gemok dia :)