Tuesday, March 15, 2011

Are you the winner of Links Exchange GA? Check this out!

Hello all,

Nie la senarai peserta dan kawan2 blog Red Ribbon yang baru:

1. http://sparklemaneh.blogspot.com
2. http://suzie284contest.blogspot.com
3. http://greennnpanda.blogspot.com
4. http://bluepinkbaby.blogspot.com
5. http://myapeapeaje.blogspot.com
6. http://mabelleshoppe.blogspot.com
7. http://ceritaindahkami.com
8. http://sabar-jelah.blogspot.com
9. http://craftsfrenzy.blogspot.com
10. http://jualbelicrocheted-manik.blogspot.com
11. http://cthoney.blogspot.com/
12. http://sufeenan.blogspot.com/
13. http://cadlynn.blogspot.com
14. http://nettskerepek.blogspot.com
15. http://seindahfarhana.blogspot.com
16. http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com
17. http://alamslegacy.blogspot.com
18. http://thecolourfulisland.blogspot.com
19. http://mamiuyuncontest.blogspot.com
20. http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com
21. http://fairyku-bebas.blogspot.com
22. http://miznaonlineshop.blogspot.com
23. http://mamaaerishtwo.blogspot.com
24. http://qirmumtaz2u.blogspot.com
25. http://suemylife.blogspot.com
26. http://nwishingstar.blogspot.com
27. http://myblowie.blogspot.com
28. http://thetoadbehindmirror.blogspot.com
29. http://sweetlovelysafia.blogspot.com
30. http://alycia-dan-contest.blogspot.com
31. http://taufikmaria.blogspot.com


Thank you all dah join, luv you so much!!!


Sekarang masanyer me pilih pemenang. Let's cut it short sebab hari nie me kne kuar satu hari, settlekan nie tue, pi kolej, pgi survey barang2 hantaran untuk kahwin, etc... So nak terus panggil mr Random jer ye, suh dia pilihkan pemenang:




Yay! Ada 2 orang pemenang yang akan dapatkan gelang getah I LOVE MY.
Sila email details kat redribbonboutique@yahoo.com yer...
As usual, me tunggu sampai Ahad, 20 March 2011. If xada orang nakkan hadiah nie, so me kne wat cabutan bertuah lagi la. Fair or not? :)


Untuk kawan2 yang belum bertuah, jangan berkecik hati, Nanti me akan terjah blog korang semua.
Hope we can be friends forever yea...
Nanti me akan buat lagi GA untuk korang semua, insyaallah :)

6 comments:

alhamdulillah...
wahh...
thanks dear...
already email...

tumpang suka dengan yg menang,buat lah GA lagi saya sudi join.

hee thanks,,,dapat masuk dalam list pun jadilah :) tahniah kepada pemenang

congrats to the winners..
yup, mmg still leh je jd kwn blogger, no prob pun, hihi~..

msk dlm list... tq2... i like my num 25... :)

congrat kpd pemenang...