Saturday, November 11, 2017

WHO ARE WE? #RRWW

Red Ribbon Resources adalah sebuah syarikat dimiliki oleh 100% bumiputera, dan perniagaan kami merangkumi perkhidmatan dekorasi, perkahwinan, dan trading.

Red Ribbon Wedding Works merupakan salah satu perniagaan di bawah Red Ribbon Resources. RRWW ditubuhkan pada 2011 dan hanya beroperasi di atas talian, bermula tahun 2014 kami sudah beroperasi dipremis di Pusat Pernigaan Puchong Prima sampai sekarang.

Kami memulakan perniagaan kami sebagai wedding/event decorator, dan kemudian dengan pelbagai pengalaman yang kami telah ceburi, pada hari ini kami telah menawarkan perkhidmatan wedding planner kepada bakal-bakal pengantin di Malaysia, terutamanya Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menguruskan dekorasi, busana, solekan, catering, pa system dan dj, serta fotografi dan videografi.

Selain daripada majlis perkahwinan, kami juga menerima tempahan untuk dekorasi atau pengurusan majlis dari syarikat-syarikat swasta dan juga Kerajaan untuk kegunaan seperti Majlis Makan Malam Tahunan, Majlis Perasmian, Kesyukuran dan berbagai lagi.

Syarikat kami telah didaftarkan dengan rasmi di Suruhanjaya Syarikat Malaysia sejak 2014 bagi menjalankan perniagaan perkhidmatan secara atas talian dan juga di premis. 

Insyaallah, kami akan senantiasa memberi perkhidmatan yang terbaik dan memudahkan perancangan event-event untuk client kami.
Jika anda memerlukan pertolongan untuk kelancaran majlis anda, boleh hubungi kami di:Red Ribbon Wedding Works
Cyberia Smarthomes
63000 Cyberjaya

Hafiz 0107953569  |  Nelly 0107920920

0 comments: