Monday, March 11, 2013

Third Place at Pencarian Ratu Kebaya Giant 2013 semalam...


Assalamualaikum bloggers...

Semalam Ms Red Ribbon sponsor baju untuk Pemilihan Ratu Kebaya GIant 2013, kat Giant Kota Kemuning Shah Alam.
Dah tahu pasal event nie lama, tapi baru je semalam pagi, hari Ahad, diconfirmkan yang MUA+talent needs sponsor utk kebaya nie.
Pagi2 tetibe door bell rumah bunyi, alaa MUA tue datang cakap jadi nak collect, serabut dah pagi2 siapkan baju sampai2 silap bagi korset hehe...


Alhamdulillah, berjalan lancar dan the model dapat peringkat ke 3 Ratu Kebaya.
Tahniah utk talent Anis Waheeda dan MUA Shine Matahariku.
Gambar2 lain masih menunggu gambar drpd photographer, nanti sy upload ye...

The best part is, masa telent kat catwalk dan nak di interview by judge, first question yang diorang tanya is: "Nie baju dari mana ye?"
Talent tue plak saya xbrief, so dia jawap "sponser."
Alaaa terlepas plak kan, xsebut plak nama butik hehe...
MUA pon cakap ramai org sukakan kebaya nie...


Kebaya nie kebaya seragam my family (my sis punya) masa me kahwin, thats why warna pon cokelat merah mcm my wedding kebaya.
Dan dia pakai lagi masa dia bertunang :)
Baru diapakai lagi semalam la utk pencarian Ratu Kebaya Giant 2013 nie.
Cantik kan?

Ada sesiapa minat, leh contact ye redribbonboutique@yahoo.com

Have a great Monday!


twitstamp.com

0 comments: