Tuesday, February 5, 2013

Visitor fan page makin ramai!


Assalamualaikum,

Hi, bloggers dan rakan2 semua...
Yesterday was a very busy day, I'm not kidding you...
Daripada start bangun lagi dah di bz kan dengan masuknya banyak email, dan PM on fb.
Dah reply2 pon they keep coming sampai la menjelang petang.

Mungkin xterbiasa sangat dengan semua nie.
Memang email+PM banyak masuk juga sebelum nie, tapi ada la gap 2-3 jam ke, xmacam semalam, macam xde gap je... Sampai la xsempat siapkan makan utk lunch sendiri, baby Rafi je yang kenyang makan+minum susu... Hihihi...

Then masa hari nie on9 facebook, nie la yang ternampak dalam page Red Ribbon...


Hmmm, ok saya ZOOM sikit:


Tak sangka, this is the first time ada 504 orang talking about the page.
Sebelum nie paling ramai pon 250 orang je...
Alhamdulillah...
 
Patut lah oh patut...
Jari jemari dah kerinting nak reply emails dan PMs...
No, I'm not complaining... Cume terkejut sikit.... dan happy makin ramai orang tahu page nie.
Bisnes kecik yang ciput je, makin hari makin berkembang.

I'm not expecting more, dan kalau jadi more pown, I hope akan ada somebody else yang akan tolong coz I don't want my time habis utk baby+husband.
Allah knows what's best for me, InsyaaAllah everything will be fine.

Hehe, tue je la nak share some happiness today :)


twitstamp.com

0 comments: