Saturday, February 4, 2012

Tahniah kepada Pemenang Peraduan Kebaya Kahwin :)



Bismillahirrohmanirohim...

Dah masanya kami umumkan pemenang Peraduan Kebaya Kahwin by Red Ribbon Boutique and Blog nie sekarang...
Diumumkan lagi awal dari perancangan coz peserta tak ramai sangat kan?
:)

Jom kita tengok satu kali lagi apa hadiah contest nie:




PEMENANG PERTAMA


Mendapatkan free sewaan set kebaya untuk bride dan set baju untuk groom.
Tudung/Veil tidak termasuk tetapi Red Ribbon Boutique akan cuba siapkan sesuai tudung/veil idaman pemenang, sila bagi gambar2 contoh tudung/veil yang diidamkan.
Pilihan kebaya : Set A (Soft Brown-Red-Gold-Bronze)
Tarikh Wedding : May 2012 kat Ipoh

As stated, hadiah bole diambil sendiri (termasuk masa fitting, etc) kat area Klang Valley.
So nanti kita arrangekan macam mana sbb Fieka duduk kat Ipoh.
If you wish to transfer the hadiah to other B2B, sila bagi tahu kami dalam 2 minggu ini.


PEMENANG KEDUA

Mendapatkan free sewaan set cadar pengantin kaler creamy-gold atau 50% discount sewa set kebaya untuk bride & set baju untuk groom (pilih satu).
Tarikh Wedding : 10&11 March 2012 kat Shah Alam.

Semua pemenang sila berhubung dengan kami:
redribbonboutique@yahoo.com

Setakat nie hanya ini lah yang kami bole persembahkan untuk para pemenang, insyaallah di masa yang akan datang kami akan cuba buat contests lagi atau juga pakej2 sewa yang bole disesuaikan dengan bajet pengantin yer... Aamiin...
Mudah2an bende yang kecik nie bole membawa manfaat banyak kepada B2B pemenang, dan buat siapa2 sahaja yang terbabit dalam perancangan majlis pernikahan pemenang.

 Sekali lagi,
TAHNIAH UNTUK PEMENANG!!!



twitstamp.com

1 comments:

tq..tak sangke menang no 1..alhamdulillah..thanks byk2..=)