Monday, February 6, 2012

Bandung Travel: Testimonial dari Nur Hasanah :)

Assalam, bloggers...

Hari nie korang cuti x?
Ms Red Ribbon nak update sikit blog nie.
Mood menulis memang takde, sebab tengah enjoy bercuti...
Kemas2 rumah and having quality time with hubby at home :)

So, kali nie nak update pasal testimonial dari customer pakej percutian ke Bandung.
Tamu nie datang ke Bandung 21-25 Januari lepas.


First of all, nak berterima kasih banyak2 kpd Nur nie dah amek pakej tour ke Bandung dengan Red Ribbon Boutique and Blog (korang bilaaa??? hehehehe)
Pastue, thanks so much dah bagi cadangan untuk kami, komen, good and bad testimonials, alhamdulillah, insyaallah kami akan tingkatkan lagi perkhidmatan kami yer :)

Ada few stuffs yang kami dah highlight dari testimonial kat atas.
Dan kami akan cuba komen sikit :)

- Sebetulnya most of the time kami siapkan pineapple dan strawberry jar untuk breakfast tue. Tapi sometimes kami siapkan chocolate rice juga. Glad you like it. Kat sana memang most people makan roti dengan chocolate rice macam tue :)

- Untuk apartment kat Jakarta tue, mintak maaf coz bukan kami owner daripada apartment tue. Tapi insyaallah next time kami akan lebih aware dan bagi tahu owner untuk siapkan bantal dan extra bed (dengan extra charge).

- Betul, kalau nak pegi Jakarta-Bandung 5D4N pon memang xcukup kalau nak cover semua tempat percutian dan shopping. Next time datang, cuba la satu minggu, at least, hehe :)

- Okay, salam untuk Mas Iwan dan Pak Aep sudah saya sampaikan.

Thanks, Nur :)






twitstamp.com

0 comments: